Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017


A   N   A   K   O   I   N   Ω   Σ   Η

   Αγαπητοί φίλοι του Κέντρου Παιγνιοθεραπείας Δημιουργίας και έκφρασης "ΑΓΓΙΖΩ",
    Σας καλούμε  την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 11.00 – 14.00  στο Κέντρο μας (οδός Χρυσάνθου Τραπεζούντος 74 στο Ελληνικό) για να συμμετάσχετε σε Ημερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού.
     Στόχος  της εκδήλωσης είναι οι συμμετέχοντες να ακούσουν επαγγελματίες να μιλούν για τις σπουδές και την επαγγελματική τους εξέλιξη, για τις χαρές και τα προβλήματα του κλάδου τους. Έτσι, όχι μόνο θα λάβουν τις απαραίτητες πληροφορίες για τα επαγγέλματα, αλλά θα μοιραστούν τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους, και θα αντιληφθούν καλύτερα τις προσφερόμενες δυνατότητες επαγγελματικής εξέλιξης. Η εισήγηση αυτή απευθύνεται σε μαθητές και μαθήτριες, εφήβους και έφηβες, γονείς, εκπαιδευτικούς, καθώς και σε οποιονδήποτε ενδιαφέρεται να ενημερωθεί για τα εφόδια που χρειάζονται για τη σωστή εκπαιδευτική και επαγγελματική επιλογή.
   Στο πρώτο μέρος της συνάντησης θα γίνει εισήγηση από την Ψυχολόγο και Σύμβουλο Επαγγελματικού Προσανατολισμού του Κέντρου μας, κα Μαρίνα Κωνσταντινίδου και θα ακολουθήσει η παρουσίαση από τους επαγγελματίες.
   Λόγω περιορισμένου  χώρου παρακαλούμε πολύ όπως επικοινωνήσετε μαζί μας προκειμένου να ενημερώσετε για την παρουσίαση σας έως την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2017 στα εξής τηλέφωνα 6932240741-210 9638430.
    
Mε εκτίμηση,
Οικονόμου Μαργαρίτα

Υπεύθυνη του Κέντρου "ΑΓΓΙΖΩ" -Παιγνιοθεραπεύτρια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου