Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

«Ιστορίες δύναμης: εξερευνώντας το δώρο»

   Οι περισσότεροι/ες από εμάς τις περισσότερες φορές είμαστε άμεσα σε θέση ν' αναγνωρίσουμε την ισχύ, τη δύναμη, την εξουσία των άλλων – ποτέ τη δική μας. Κι όμως, αυτό είναι το δώρο που μας χαρίζει η ζωή, αυτό και η παγίδα. Το πως θα το αξιοποιήσουμε έχει να κάνει με συνειδητές κι ασυνείδητες επιλογές. 
     Οι ήρωες και οι ηρωίδες των παραμυθιών σπάνια αρνούνται τη δύναμή τους. Όχι πως αυτό τους/ τις γλιτώνει από τις περιπέτειες, τους/ τις επιτρέπει όμως ν' ακολουθήσουν το δικό τους αυθεντικό δρόμο, να περιπλανηθούν και να πάθουν, να κλάψουν ή να γελάσουν, με λίγα λόγια να ζουν τη ζωή στο έπακρο αεί μεταβαλλόμενοι/ες. 
   Στις 22 Μαρτίου, από τις 11 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι θα αξιοποιήσουμε παραδοσιακά παραμύθια ως αφετηρία εμψύχωσης/ ευαισθητοποίησης για διαφορετικές εκδοχές ισχύος, δύναμης, εξουσίας. 

   
!!!Πρόκειται για ένα βιωματικό σεμινάριο, όπου ο κάθε ένας και η κάθε μια καλείται να φέρει ολόκληρο τον εαυτό του/της. Να φοράτε ρούχα που σας επιτρέπουν να κινηθείτε ελεύθερα και δεν σας πειράζει να λερωθούν. 

Σας περιμένουμε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου